FYSIOFITHEIDSSCAN

Een test voor iedereen die om zijn gezondheid geeft. Bewegen is gezond.
Dat is bekend. Wat is nu gezond voor u?

Bel 026-4424212 E-mailen
Icoon Fysiotherapie

Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk? Het is goed om daarbij stil te staan

Doe daarom de Fysiofitheidscan. Het is een test voor iedereen. Echt iedereen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan bewegen doet. Op basis van de resultaten van de Fysiofitheidscan krijgt u een persoonlijk advies.

Als deskundige van ons dagelijks bewegen, kan de fysiotherapeut aangeven hoe u op een eenvoudige manier aan uw gezondheid kunt werken. Het gaat er vooral om dat u stilstaat bij hoe belangrijk een gezond lichaam is en wat u minimaal aan beweging nodig heeft.

Leer uw fitheid kennen De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Korte vragenlijst
  2. Conditie
  3. Kracht (naar keuze)
  4. Lenigheid (naar keuze)
  5. Coördinatie (naar keuze)
  6. Huidplooimeting
  7. Uitslag

U kunt thuis al beginnen. Na uw inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie en een korte vragenlijst.

De ingevulde vragenlijst neemt u mee naar de fysiotherapeut die bij u de Fysiofitheidscan afneemt. Nadat de fysiotherapeut de vragen en antwoorden met u heeft doorgenomen wordt u geïnformeerd over Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Vervolgens kunt u zelf ervaren wat deze norm inhoudt en wordt uw conditie getest. Hiermee wordt een basis gelegd voor een persoonlijk beweegadvies.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen worden er een aantal andere tests bij u afgenomen. Op deze wijze wordt een indruk verkregen van de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en uw coördinatie.

Na afloop van de tests bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geeft uw fysiotherapeut u een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig uit te voeren zijn. De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur.

Tarief: €35,-

Therapeut

De fysiofitheidsscan wordt uitgevoerd door Len ter Horst.

Bel 026-4424212 E-mailen