Ria Karst

In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en heb ervaring opgedaan in Engeland (ziekenhuis), Duitsland (particuliere praktijk en verzorgingshuis) en Nederland (verschillende particuliere praktijken).

Naast algemene fysiotherapie ben ik vrij snel met neurorevalidatie begonnen.

Mensen willen vaak meer doen dan ze aan kunnen zodat er geleidelijk aan spanningsklachten ontstaan (zoals hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, opgejaagd gevoel, niet lekker in je vel zitten etc). Daarom ben ik mij meer gaan verdiepen in ontspanningstechnieken zoals cranio-sacraal therapie en mindfulness.

Ook heb ik gemerkt dat mensen in hun laatste levensfase vaak baat hebben bij contact en ontspannen. Wij noemen dit palliatieve fysiotherapie: dit is ook een specialisme binnen onze praktijk.

Onderzoek ‘Stress! Wat nu?’
Op dit moment zijn we met behulp van 3 studenten fysiotherapie van de HAN Nijmegen aan het bekijken hoe we onze jarenlange ervaring in stressgerelateerde klachten aan kunnen vullen met andere zorgprofessionals zodat er een op maat gemaakt stressprogramma opgesteld kan worden. Onze huisartsen zijn hier ook direct bij betrokken.

Aandachtsgebieden:

Big nr. 49034082904

Bel 026-4424212 E-mailen