MINDFULNESS

Mindfulness is een praktische werkzame training ontwikkeld door Jon Kabat Zinn.
U leert hiermee om lichamelijke en/of psychische klachten effectief aan te pakken. Het bereiken van welzijn en balans zijn belangrijke doelen van deze wetenschappelijk bewezen methode.

Bel 026-4424212 E-mailen

Mindfulness is er op gericht om uw aandacht doelbewust te richten op de ervaring van dit moment zonder hierover te oordelen of te veroordelen.

Mindfulness draagt er toe bij dat u opener, blijmoediger en bewuster in het leven staat. Meer innerlijke rust in uw dagelijkse leven. Waar je aandacht is, daar ben je!

Thema’s die voorbij zullen komen zij o.a.: acceptatie, loslaten, omgaan met emotionele en fysieke pijn en zeker niet onbelangrijk: “Gedachten zijn geen feiten.”

VOOR WIE?

Mindfulness is voor iedereen geschikt.
U wilt bijvoorbeeld meer concentratie, minder piekeren, de juiste prioriteiten stellen, minder stress ervaren, meer rust in uw hoofd, beter kunnen slapen of gelukkiger en intenser kunnen leven. Hardnekkige patronen zult u door mindfulness toe te passen eenvoudiger kunnen doorbreken en zelfs kunnen loslaten.

Ook wanneer u specifieke gezondheidsklachten heeft kunt baat hebben bij het beoefenen van mindfulness. Pijn en lichamelijk ongemak zijn altijd lichter te dragen als ze niet extra belast worden met angstige gedachten, zorgen of ergernis.

Weten wat mindfulness voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

Mindfulness in de fysiotherapiebehandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar wanneer u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Therapeut

Mindfulness wordt uitgevoerd door Ria Karst.

Bel 026-4424212 E-mailen