Astrid Schloss

Sinds 2002 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut in overwegend particuliere instellingen, te weten in Duitsland, de Antillen en nu alweer vijftien jaar in Arnhem.

Mijn interesse gaat uit naar patiënten met orthopedische klachten. Hier heb ik veelvuldig cursussen/congressen/workshops e.d. in gevolgd.

Ik behandel/begeleid patiënten op de praktijk locatie Westerkade, waar we een oefenzaal hebben ingericht naar mijn wensen. Zo kan ik mijn opgedane kennis en ervaring optimaal inzetten.

Mijn ervaring van de afgelopen jaren is dat de maatschappij hectischer is geworden; er wordt veel van ons allen gevraagd. Uit de praktijk blijkt ook dat er vaak meer steekt achter een ogenschijnlijk simpele ‘orthopedische’ klacht. Deze constatering heeft gemaakt dat ik mij ook ben gaan verdiepen in communicatie en coaching.

In 2014 heb ik de practitioner en master NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleiding afgerond. NLP Deze opleidingen hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf waardoor ik nog meer oog heb voor belemmerende factoren achter de ‘orthopedische’ klacht.

Recentelijk heb ik, samen met Marc Kuster en Len ter Horst, een wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor rugklachten ontwikkeld. Hierin begeleiden we u gefaseerd naar meer inzicht en een actieve omgang met uw rugklachten.

Aandachtsgebieden:

Big nr. 49922881704

Bel 026-4424212 E-mailen