LEN TER HORST

In 2017 heb ik de opleiding fysiotherapie (Bachelor of Science) afgerond. Ik werk met veel toewijding en plezier samen met jou, om op een duurzame wijze van de klachten af te komen.

Hoe doe ik dat?

Eerst zal er een kennismaking plaatsvinden, waarna er een grondig onderzoek wordt uitgevoerd en direct een behandeling zal volgen. Ik zet u of jou centraal bij onze samenwerking.

De kern van mijn behandeling bestaat uit het teruggeven van de regie over uw lichaam, middels eenvoudige, effectieve therapie, die is gericht op de alledaagse activiteiten.

In 2018 ben ik begonnen met de cursus Functional Patterns. Functional Patterns is een wetenschappelijk onderbouwt systeem gericht op de optimalisatie van menselijke biomechanica waardoor je beter leert bewegen, met als mogelijke effecten: vermindering of verdwijnen van pijn, verlies van lichaamsvet, vermindering van stress, je ontwikkelt functionele kracht en je verhoogt je energie.

Voor meer informatie: www.functionalpatterns.nl

Ook heb ik, samen met mijn collega’s Marc Kuster en Astrid Schloss, een wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor rugklachten ontwikkeld. Hierin begeleiden we u gefaseerd naar meer inzicht en een actieve omgang met uw rugklachten.

Kom langs en maak kennis met Fysio Musis-Westerkade!

Aandachtsgebieden:

Big nr. 49922881704

Bel 026-4424212 E-mailen